Η Δήμητρα Κορμπά είναι Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω, Διευθύντρια του 2ου Γυμνάσιου Αιγάλεω και Πρόεδρος της 17ης μικτής Σχολικής επιτροπής.

Το 2007 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω ενώ είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Διοίκησης ως Εκπρόσωπος της Τοπικής Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων Νομού Αττικής.

Από 1η Ιανουαρίου 2008 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, «Δημοτικό Κέντρο Παιδιού», και στη θητεία της τέθηκε σε λειτουργία ο 4ος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην οδό Αναγεννήσεως, στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Ειδικό Σχολείο Αιγάλεω

Το καλοκαίρι του 2007 συνεργάζεται με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για την επισκευή του μεγάλου διαδημοτικού Ειδικού Σχολείου Αιγάλεω. 

Στις αρχές του σχολικού έτους 2007-2008 ολοκληρώνονται οι επισκευές και φροντίζει την είσοδο του Ειδικού Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο νέο διδακτήριο.
Στη συνέχεια δημιουργούνται τμήματα του σχολείου για παιδιά με αυτισμό και για παιδιά με κινητικά προβλήματα.

 
Το σχολείο εγκαινιάστηκε επίσημα στις 13 Δεκεμβρίου 2007. Τιμής ένεκεν, παράλληλα με τα εγκαίνια την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή των Εκπαιδευτικών με τη παρουσία των γονέων, εκπαιδευτικών, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη Γιορτή των Εκπαιδευτικών συμμετείχε ο Αιγαλίωτης εκπαιδευτικός Σαράντης Καργάκος

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/11/2013 ΤΟΥ ΕΙΔΙΟΥ γυμνασιου επαγγελματικου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    Α2
    1 ΩΡΑ ΧΡΗΣΗ Η/Υ
    2 ΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
    3 ΩΡΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
    4 ΩΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
    5 ΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
    6 ΩΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή